Persoonlijkeresultaten_Voorjaar 2014




  • programma team 1

  • programma team 2

  • programma team 3

  • programma team 4



  • Team 1 (2e klasse Poule E)

    van links naar rechts op de foto:
    John Nijhof
    Ronald van Amersfoort
    Rob van Sloten

    Home


    2e klasse: Poule E
    Wijk 16 2 10-59
    Swift (D) 4 10-54
    De Veluwe 4 10-54
    Warnsveld 1 10-46
    Overa 1 10-46
    De Brug 5 10-41











    Maandag 14 april 2014 Warnsveld 1 - de Veluwe 4 Uitslag 5 - 5



    Warnsveld heeft gevochten voor wat het waard is om degradatie te voorkomen. Ronald van Amersfoort was in bloedvorm en won al zijn partijen. Vooral zijn laatste partij tegen H. SuiQi was er er 1 om in te lijsten. Ronald gaf H. SuiQi geen enkele kans en maakte de partij in 3 sets af. John Nijhof speelde ook fantastische partijen maar verloor tweemaal met pech in de 5e set. Hij wist wel te winnen van Ester van der Heijden. Voor Rob van Sloten was het niveau net iets te hoog en hij wist dan ook geen partij binnen te slepen. Doordat de dubbel werd gewonnen eindigde de wedstrijd in 5 - 5. Het is nu afwachten op het resultaat van Wijk16 2 tegen Overa of Warnsveld volgende seizoen opnieuw kan uitkomen in de 2e klasse.

    Vrijdag 4 april 2014 Swift 4 - Warnsveld 1 Uitslag 4 - 6



    Warnsveld begon niet goed aan de wedstrijd; John Nijhof verloor verrassend van Bob Kelderman in 3 sets en de dubbel ging in de 5e set net verloren met 11 - 9.
    Ronald van Amersfoort was gelukkig in topvorm deze avond en behaalde een 100 procent score. Na zijn verrassende nederlaag herpakte John Nijhof zich weer en speelde zijn beste partijen van het seizoen. Zeker de overwinning tegen Jacco Mol mocht er zijn, John moest alle zeilen bijzetten en met enkele oerkreten sleepte behaalde hij een prachtige overwinning.
    Rob van Sloten won van Bob Kelderman maar moest wel zijn meerdere erkennen in Rene Willemsen en Jacco Mol. De hierarchie binnen het team was hiermee weer hersteld; Ronald 3 overwinningen, John 2 en Rob 1. Warnsveld staat nog steeds op een degradatie plaats maar het verschil is erg klein met nog 2 wedstrijden te gaan.

    Dinsdag 25 maart 2014: Wijk 16-2 - Warnsveld 1 uitslag 8 - 2



    Opnieuw verloor Warnsveld in een beslissende fase van de competitie ruim van Wijk 16-2. Er viel niet veel eer te behalen tegen het zeer gemotiveerde team van Henk Emens. De Warnsvelders kwamen zelfs achter met 6 - 0. Ronald van Amersfoort won nog wel van Marcel Lutgerink en John Nijhof kon het goed vinden met Jerry Verhaaf hetgeen hem ook een punt opleverde. Door deze nederlaag komt het degradatie spook wel erg dichtbij.

    Maandag 17 maart 2014: Warnsveld 1 - Overa 1 uitslag 5 - 5



    Het is uitermate spannend in de poule van Warnsveld; alle teams komen halverwege de competitie nog in aanmerking voor het kampioenschap maar kunnen net zo goed nog degraderen.
    Ook met het gelijke spel van deze avond schieten beide teams niet veel mee op. Goed uitgangspunt voor Warnsveld is dat John Nijhof weer op de weg terug is. Hij won 2 partijen en had weer iets van zijn knokkers mentaliteit terug.
    Ronald van Amersfoort won ook 2 partijen maar was enigzins teleurgesteld vanwege zijn nederlaag tegen Willem Aalderink. Rob van Sloten kon de druk van het moeten scoren tegen Harkink niet aan en ging verrassend onderuit. De overige 2 partijen speelde hij zeer goed maar verloor ongelukkig. De dubbel werd door de Warnsvelders op overtuigende wijze gewonnen.

    Dinsdag 11 maart 2014: De Veluwe 4 - Warnsveld 1 uitslag 6 - 4



    Team 1 kwam tegen koploper de Veluwe niet verder dan een 6 - 4 nederlaag. Hu van de Veluwe was voor alledrie de Warnsvelders te sterk. Kopman Ronald van Amersfoort won 2 partijen en na 2 nederlagen won John Nijhof zijn laatste partij van Marcel van Zutphen. De meester is coming back gaf hij aan. Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten wonnen zeer fraai in 3 sets de dubbel. Ondanks redelijk spel kwam Rob in de individuele wedstrijden niet tot een score.

    Maandag 3 maart 2014 De Brug 5 - Warnsveld 1 uitslag 6 - 4



    De avond begon desastreus voor Warnsveld, al snel stond men namelijk achter met 4 - 1, alleen onze Kopman Ronald van Amersfoort had gewonnen van Jeroen Reuvers. De volgende 3 partijen werden door de Warnsvelders op het scherpst van de snede gespeeld. Ronald van Amersfoort won ook zijn 2 overige partijen in 5 sets van o.a. Charles Schwarte en Ton Roelofs. Rob van van Sloten won in 3 sets van Ton Roelofs waardoor de stand weer gelijk werd getrokken.
    John Nijhof kon de 5 - 4 voor Warnsveld maken maar had duidelijk zijn lang weekend naar Valencia nog in benen. John won geen enkele partij hetgeen hem nog nooit is overkomen in de 2e klasse.
    Alle druk kwam toen bij Rob van Sloten te liggen in zijn laatste partij tegen Charles Schwarte. Omdat het inmiddels al ruim na half 12 was en alle overige partijen waren uitgespeeld had men over publieke belangstelling niet te klagen. Charles en Rob stelden hen dan ook niet teleur en maakten er een mooie partij van die in de 5e set met 11 - 8 in het voordeel van Charles werd beslist. Voor Warnsveld had een puntendeling er zeker ingezeten al dacht de Brug daar anders over.
    In de thuiswedstrijd kunnen de Warnsvelders zich revancheren.

    Maandag 10 februari 2014 Warnsveld 1 - Swift 4 uitslag 5 - 5



    Tegen een goed speelend Swift, vooral Jacco Mol was op dreef met 3 overwinningen, zat er voor Warnsveld niet meer in dan opnieuw een puntendeling. Ronald van Amersfoort en John Nijhof behaalden 2 overwinningen en Rob van Sloten deed zijn plicht als derde man door 1 partij naar zich toe te trekken. De dubbel, afgelopen jaren toch een sterk punt van Warnsveld, werd opnieuw verloren. Beide teams konden na afloop toch tevreden zijn met de puntendeling

    Maandag 3 februari 2014 Warnsveld 1 - Wijk 16-2 uitslag 5 - 5



    Aan Wijk 16-2 op bezoek had Warnsveld slechte herinneringen.
    In de najaarcompetitie van 2012 leed Warnsveld namelijk een 1 - 9 nederlaag waardoor men degradeerde naar de 3e klasse. Ondertussen weer precent in de 2e klasse kwam Wijk 16-2 opnieuw op bezoek in hun sterkste opstelling met good old Henk Emens,Marcel Lutgerink en Ruud Sotthewes.
    Er werden spannende wedstrijden afgewerkt waarbij Henk Emens telkens aan het langste eind trok; hij wist alle drie de Warnsvelders te verslaan en pakte ook nog samen met Marcel de dubbel.
    De punten moesten dus van de overige partijen komen voor Warnsveld. John Nijhof won overtuigend van Ruud Sotthewes maar moest alle zeilen bijzetten tegen Marcel Lutgerink. In een prachtige 4e set wist John puur op karakter het punt voor Warnsveld binnen te halen.
    Ronald van Amersfoort die had gewonnen van Marcel dacht in zijn laatste partij relatief eenvoudig te kunnen winnen van Ruud Sotthewes; hij kwam echter bedrogen uit; kwam met 2 - 1 achter te staan en wist zich bij een 7 -2 achterstand in de 4e set weer te herpakken. Door het oog van de naald werd de 4e set binnenghaald met 13 - 11 waardoor een beslissende 5e set noodzakelijk was. Na een pep-talk kwam Ronald op toeren en haalde ook dit punt binnen.
    Rob van Sloten had ongelukkig verloren van Ruud Sotthewes en moest in de laatste partij een 5 - 4 achterstand goed maken tegen Marcel Lutgerink waar hij normaal gesproken zijn meerdere in moet erkennen. Na goed ingespeeld te hebben tegen Rob F. verraste Rob Marcel volledig met taktisch uitgekookt spel. Voordat Marcel het in de gaten had was de partij al met 3 - 0 door Rob beslist.
    Na de laatste 1 -9 nederlaag kon men content zijn met een mooie 5 - 5 eindstand.

    Moeizame overwinning Warnsveld 1 op Overa 1 Uitslag 4 - 6



    Dinsdag 28 januari 2014:

    De eerste competitiewedstrijd werd lastiger dan verwacht. Overa's 1e man Edwin Memelink bleek in de 1e wedstrijd te sterk voor John Nijhof.
    Ronald van Amerfoort en Rob van Sloten wonnen daarna hun partijen van respectievelijk Aalderink en Harkink. Warnsveld kwam door een overwinning in de dubbel en een goede overwinning van John op Aalderink op een mooie voorsprong 5 - 2. Rob had ondertussen verloren van Memelink.
    Daarna ging het echter 2 maal fout, John moest verrassend zijn meerdere erkennen in Harkink en Rob verloor van Aalderink. Ronald van Amersfoort speelde de laatste partij tegen Memelink, waarin hij alle zeilen moest bijzetten.
    Bij een 2-1 achterstand in sets pakte Ronald goed de aanwijzingen op die hij kreeg van zijn teamgenoot waardoor de 4e en 5e set alsnog konden worden binnengehaald.
    Doordat Ronald ook zijn partij tegen Harkink had gewonnen gingen de Warnsveldse met een 6 - 4 overwinning naar huis.

    Team 2 (3e klasse Poule M)

    van links naar rechts op de foto:



    Home


    3e klasse: Poule M
    De Toekomst 4 10-83
    De Brug 7 10-77
    Effekt '74 6 10-48
    Warnsveld 2 10-46
    ENTAC 7 10-25
    HATAC 4 10-21

    Team 3 (4e klasse Poule K )

    Van rechts naar links op de foto: (nieuwe foto moet nog gemaakt worden)


    Home


    4e klasse: Poule K
    Shot '78 5 10-68
    De Veluwe 7 10-61
    Warnsveld 3 10-60
    MTC 3 10-52
    Swift (D) 7 10-50
    Gelvandria 3 10-..9











    Maandag 24 maart 2014: Shot 3 - Warnsveld 3 nipte nederlaag tegen koploper 6-4!



    Team 3 heeft tegen de koploper Shot 3 uit Deventer fanatiek gestreden om dichterbij de koploper te komen, maar moest toch het onderspit delven met een 6-4 nederlaag tot gevolg. Het was zonder meer een spannende match waarbij de krachtsverhoudingen erg dicht tegen elkaar aan lagen. Rob Former was als 4e man toegevoegd aan het team, maar moest toch afhaken i.v.m. een nog bestaande knieblessure. Rob was overigens aanwezig om in de combinatie coach-bierafnemer nadrukkelijk aanwezig te zijn.

    De start voor team 3 was enigszins teleurstellend, ondanks een gelijk opgaande strijd verloor zowel Fons, Marcel als Joop hun wedstrijd waardoor er een 0-3 tussenstand op het scorebord te zien was. Echter, een fantastische dubbel werd gespeeld door Marcel en Joop tegen de nog ongeslagen dubbelpartners van Shot. Met nadruk dient vermeld te worden dat Joop de absolute uitblinker was in deze dubbel door zijn handelsmerk zo snel en zo hard mogelijk de aanval zoeken perfect in uitvoering bracht. Marcel verstierde nog bijna het feestje door in de beslissende set liefst 5 x maal achter elkaar de bal in het net te deponeren, maar het eerste punt was binnen.

    Joop en Marcel speelde vervolgens een uitstekend enkelspel (Marcel revancheerde zich door van de nummer 1 van Shot in 5 sets te winnen) en de 3-3 was een feit. Fons speelde weliswaar uitstekend, komt beter in zijn ritme, maar baalde als een stekker omdat het spel geen resultaat opleverde. Helaas verloor Joop afgetekend van de nummer 1 van Shot, maar won Marcel de laatste partij waarmee een lange avond werd afgesloten: 6-4. Team 3 blijft naar verwachting de 3e plaats innemen en hebben nog steeds uitzicht op de 2e plaats.

    Maandag 17 maart 2014 Warnsveld 3 - Veluwe 7 uitslag 5 - 5



    Team 3 liep tegen de nummer 2 Veluwe 7 na een 5-3 voorsprong toch nog te overwinning mis door met 5-5 gelijk te spelen. Onze kersverse 100 procenter Fons speelde zeer verdienstelijk, maar mede door gebrek aan wedstrijdritme lukte het Fons niet zijn status aparte in stand te houden. Liefst twee vijfsetters speelde Fons waarbij alsnog het onderspit gedolven werd.
    Marcel & Joop pakte samen met hun enkelspelen 5 punten, de dubbel werd door hun ook in vijf sets alsnog jammerlijk verloren.
    Al met al doet team 3 het prima en schurkt dicht tegen de koppositie aan. Er zijn geen ambities om te promoveren alhoewel er gestreden wordt voor elk punt. Volgende week wacht Shot, de nummer 1 op dit moment. Het team is uitgebreid met Rob Former zodat we met liefst 4 spelers afreizen naar Deventer. Wordt dus vervolgd!

    Maandag 10 maart 2014: Gelvandria 3 - Warnsveld 3 Walk-over 0 - 10!



    Team 3 heeft een eenvoudige overwinning behaald op Gelvandria met de spelers Fons, Joop en Marcel. Gelvandria stond reeds laatste in deze poule en het lukte hen ook niet het ervaren team van Warnsveld aan het wankelen te brengen. Het krachtsverschil was dermate groot dat er van spanning geen of nauwelijks sprake was met een mooi eindtijd van 22.00.
    Team 3 maakt zich nu op om de sterke tegenstanders Shot en Veluwe het vuur na aan de schenen te leggen en verheugt zich op de 2e helft van de competitie.

    Donderdag 6 maart: SWIFT 7 - Warnsveld 3: spectaculair resultaat echtpaar van Amersfoort! Uitslag 5 - 5



    Gezien de afwezigheid van vele spelers is het team 3 pas op het laatst gelukt in volledige samenstelling aan te treden. Marcel met de invallers Sylwia en Jorden behaalde een verdienstelijk gelijkspel bij Swift: 5-5
    Allereerst werden wij blij verrast bij toetreding van het Swift complex. Een volledige renovering van hun accommodatie had de afgelopen periode plaatsgehad. Een absolute metamorfose en een pareltje om trots op te zijn. Swift, van harte gefeliciteerd met jullie prachtige onderkomen!
    Dan de wedstrijd waarin een absolute hoofdrol was weggelegd voor Sylwia van Amersfoort met haar liefde, steun, toeverlaat en coach Ronald van Amersfoort. Middels een uitgekookte samenwerking tussen Sylwia en Ronald, overtrof Sylwia ieders verwachting door liefst 2 partijen winnend af te sluiten. Het scheelde een haar of Sylwia had alle drie de partijen gewonnen, maar chapeau voor Sylwia en haar secondant!
    Jorden speelde prima, leek telkenmale punten binnen te halen, maar helaas bleef het bij blaffen in plaats van bijten, een leerpunt voor Jorden. Jorden speelde wel een ijzersterk dubbelspel met Marcel aan zijn zijde door afgetekend deze slag te winnen. Jorden, klasse gespeeld vanavond!
    Marcel stelde teleur, na zijn clean sweep in zijn invalbeurt in de 3e klasse maandag jl. was het helaas erg mager wat Marcel presteerde. Alhoewel Marcel veel aandacht moest besteden aan de organisatie, het geruststellen en coachen van de coach van Sylwia en administratieve afhandelingen was het resultaat mager, slechts 2 winstpartijen.
    Desalniettemin was het een zeer vruchtbare avond, met een erg leuk team om tegen te spelen. In de prachtige kantine van Swift hebben we nog enkele biertjes genuttigd om uiteindelijk huiswaarts te keren.

    Maandag 10 februari Warnsveld 3 - MTC 3 uitslag 8-2



    Team 3 heeft goed zaken gedaan door met 8-2 te winnen van nummer 2 MTC. Helaas werd de wedstrijd niet in volledige samenstelling afgemaakt door team 3 (Frans maakte wedstrijd niet af) waardoor wellicht een extra punt is misgelopen.
    Team 3 met Joop, Frans en Marcel liep enigszins geflatteerd snel uit naar liefst 6-0. Gezien de matige start van team 3 in de competitie zeer welkome punten. De dubbel werd uitstekend door het duo Marcel/Joop gewonnen waar vorige week nog met hetzelfde team matig werd gepresteerd.
    Joop en Marcel wonnen beiden al hun enkelspelen, Frans wist 1 punt aan het totaal toe te voegen, waardoor een mooie middenmootpositie wordt ingenomen. Na de 2 weken verplichte rust i.v.m. vakantie neemt team 3 het begin maart op tegen Swift. Wordt dus vervolgd.

    Maandag 3 februari Warnsveld 3 - Shot '78 5 uitslag 3-7! Pittige nederlaag team 3



    Team 3 heeft slechts 3 punten kunnen pakken tegen een sterke tegenstander Shot '78 uit Deventer. Met Joop, Frans en Marcel heeft team 3 er alles aan gedaan om het tij te keren maar tegen deze door de wol geverfde oude rotten bleek men niet opgewassen.
    Frans opende het bal, maar kwam er helaas niet aan te pas. Ook in de resterende partijen lukte het Frans niet om punten te pakken, alhoewel Frans zeker wel zijn niveau haalde.
    Marcel had het erg moeilijk met de spelstijl van de tegenstander. In 2 van de 3 wedstrijden lukte het Marcel om met 3-0 te winnen, de laatste partij was de fut eruit en gingen de punten naar Shot.
    Joop deed zoals we gewend zijn er alles aan om met veel energie de tegenstander af te bluffen, maar het niveauverschil wat net iets te groot. 1 partij werd door Joop verdiend gewonnen.
    De dubbel was lang spannend (Joop/Marcel), maar volgens de coach (Rob Former) speelde Marcel en Joop tactisch een hopeloze wedstrijd. Rob zal voortaan directer de coaching op zich nemen zo is de algemene verwachting zodat de dubbel tijdens de wedstrijd het strijdplan kan wijzigen.
    7 puntje s uit 2 wedstrijden is niet veel, maar verhoudingsgewijs heeft team 3 tot nu sterke tegenstanders getroffen. Onder normale omstandigheden gaat team 3 de komende weken zeker punten pakken. We komen eraan!

    De Veluwe 7 - Warnsveld 3 uitslag 6-4 Moeizame start team 3



    Team 3 is de competitie gestart met een kleine nederlaag tegen de degradant uit de 3e klasse, de Veluwe 7. Binnen de kortste keren stond team 3 met 3-0 achter waarbij men de gehele avond behoorlijk achter de feiten aan liep en pas op het eind van de wedstrijd in de buurt van de tegenstander kwam waardoor toch nog 4 belangrijke punten bijgeschreven konden worden.
    Met de spelers Frans, Marcel en Ronald (Bergman)(ivm blessure Fons speelde team 3 noodgedwongen met invaller, dank je wel Ronald!!) speelde team 3 een rommelige wedstrijd. Frans leek kansen te hebben om 2 winstpartijen naar zich toe te trekken, maar had in de eindfase veel moeite met de spelstijl van de Veluwe spelers.
    Ronald speelde absoluut verdienstelijk en had zeker uitzicht op setwinst of zelfs meer, maar lukte het niet om een partij naar zich toe te trekken.
    Marcel excelleerde afgelopen maandag nog in de 3e klasse, maar speelde zeer matig tegen de Veluwe. Met hangen en wurgen slaagde Marcel en dan toch in om 2 punten te behalen, maar een schoonheidsprijs verdiende zijn optreden geenszins. De dubbel (niet onbelangrijk) werd door Marcel/Frans in een ook al rommelig optreden gewonnen. De kop is eraf voor team 3 en gaat vanaf volgende week naarstig op zoek naar succes!


    Team 4 (4e klasse Poule J )
    Van links naar rechts (nieuwe foto moet nog gemaakt worden)





    Home

    4e klasse: Poule J
    De Lieverdjes 3 10-75
    ZC Aktief 1 10-61
    De Toekomst 12 10-55
    ETTV 2 10-47
    Gorssel 2 10-34
    Warnsveld 4 10-28